Advocaten

maureen_thumb3mw. mr. M.M. (Maureen) Setiaman (1968, Jakarta)

studeerde in 1993 af aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, nu de Radboud Universiteit Nijmegen, waarna zij direct in de advocatuur is begonnen. Maureen heeft eerst ervaring opgedaan in de algemene rechtspraktijk, met name op het gebied van het familierecht, het verbintenissenrecht en het aansprakelijkheidsrecht. Inmiddels is zij al vele jaren gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (VFAS) en heeft de bijbehorende specialisatieopleidingen gevolgd.

Daarnaast is Maureen opgeleid tot mediator en is zij als MfN-registermediator geregistreerd bij de Mediatiorsfederatie Nederland (MfN). Met haar juridische kennis en haar mediationvaardigheden kan zij u juridisch advies geven en tevens begeleiden bij het oplossen van conflicten. Naast haar werkzaamheden bij Valuas Advocaten is Maureen als bemiddelaar actief bij Buurtbemiddeling Venlo.

setiaman@valuasadvocaten.nl

mr. A.J.T.M. (Sander) Oudenhoven (1968, Venlo)
is sinds 2003 advocaat en werkzaam op de rechtsgebieden arbeidsrecht, onderwijsrecht en handelsrecht van Valuas Advocaten. Zorg- en onderwijsinstellingen, winkel- en transportbedrijven, midden- en kleine ondernemingen, maar ook particulieren worden door hem geadviseerd. Sander heeft ervaring opgedaan in de metaal- en medische industrie en is als advocaat ook betrokken geweest bij de afwikkeling van faillissementen, welke ervaring van pas komt bij herstructureringen en reorganisaties. Daarnaast houdt hij zich onder meer bezig met individuele en collectieve ontslagzaken en vraagstukken op het gebied van arbeidsongeschiktheid, (dis)functioneren en arbeidsvoorwaarden.
Sander is als specialist lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA) en de Vereniging van Advocaten en Rechtsbijstandverleners in het Onderwijs (VARO). Hij treedt regelmatig op als spreker bij seminars en workshops. Naast zijn werkzaamheden bij Valuas Advocaten is hij bestuurslid van de Stichting Poppodium Grenswerk en Stichting Stadsmunt Venlo.

Opleidingen:
Nederlands Recht Nijmegen (2003)
Grotius specialisatie opleiding arbeidsrecht (2012)
Master Onderwijsrecht (2017)

 

 

oudenhoven@valuasadvocaten.nl

Profielfotomr. S.B.M.A. (Stijn) Engelen (1978, Velden)

Studeerde financial services management aan de Hogeschool Fontys in Eindhoven en daarnaast rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds 2007 is Stijn als advocaat werkzaam te Venlo. In aanvang vooral als advocaat in strafzaken en bestuursrechtelijke (boete-)zaken. Sinds 2014 heeft hij zich verder gespecialiseerd in fiscale zaken en kort daarna is Stijn als partner toegetreden tot Valuas Advocaten en Mediators. Inmiddels volgt Stijn de opleiding tot advocaat-belastingkundige bij de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (http://www.nvab.net) en dus tot gespecialiseerd advocaat in het belasting(proces)recht.

Stijn biedt u naast de uitstekende rechtsbescherming in al uw strafzaken, bij ontnemingsprocedures en in bestuursrechtelijke procedures (waaronder boetezaken) dan ook op hoog niveau rechtsbijstand in bezwaar, beroep en hoger beroep tegen beslissingen van de belastingdienst (aanslagen, vergrijp- en verzuimboetes, navorderingen en naheffingen uitgevaardigd en opgelegd door de inspecteur) en bij geschillen over de invordering van belastingen (door de belastingdeurwaarder namens de ontvanger). Daarnaast voert hij veel procedures in het fiscaal en financieel-economisch strafrecht. U kunt bij Stijn dan ook terecht voor specialistische rechtsbijstand op het terrein van FIOD- en Belastingzaken en Douanekwesties en fiscale boetes. Stijn is lid van de Vereniging voor Belastingwetenschap (http://www.belastingwetenschap.nl)

engelen@valuasadvocaten.nl