Ondernemers

Als ondernemer stelt u stevige eisen aan degene waar u mee samenwerkt. En terecht. Van ons mag u verwachten dat wij goed zijn in wat wij doen en doen wat wij toezeggen.

U wilt duidelijkheid over de kosten als u ons inschakelt? Wij zullen u altijd vooraf een inschatting geven van de tijd die gemoeid is met de werkzaamheden en dus de daaraan gekoppelde kosten. Ook is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken; één bedrag voor alle werkzaamheden. Weet u direct waar u aan toe bent. Daarnaast bieden wij u een ondernemersabonnement aan. Op deze pagina vindt u meer informatie hierover.

U wilt duidelijkheid over het resultaat? Wij zullen altijd een betrouwbare inschatting maken van het te verwachten resultaat. Dit blijft natuurlijk een inschatting: garanties voor een bepaald resultaat zijn zelden te geven.

Op welke rechtsgebieden zijn wij actief? Het onderstaand overzicht geeft een goed beeld van de belangrijkste rechtsgebieden.

 

Arbeidsrecht

Wij adviseren u bij ontslagprocedures, het opstellen van (bijzondere) arbeidsovereenkomsten, concurrentie- of relatiebedingen en bijvoorbeeld met het opstellen van interne reglementen.

 
 
 
 
 
 

Overeenkomsten

Als u zaken met iemand doet dan sluit u een overeenkomst, of het nu een particulier is of een zakelijke klant. Veel geschillen gaan over de vraag wat er nu eigenlijk was afgesproken. Wat zou de prestatie van de een zijn en de tegenprestatie van de ander. Wij kunnen u adviseren en behulpzaam zijn bij het vastleggen van een offertetraject, eventueel inclusief algemene voorwaarden en bij het opstellen van overeenkomsten. Ook bij geschillen over een overeenkomst kunnen wij u bijstaan.

 
 

Incasso

Niets zo vervelend als een klant die niet betaalt. Het werk is al gebeurd en er wordt niet betaald. Wij kunnen voor u het hele incassotraject verzorgen. Dit doen wij tegen (ook voor een deurwaarder of incassobureau) concurrerende tarieven.

 
 
 
 
 

Aansprakelijkheidsrecht

U wordt aansprakelijk gesteld of u wilt zelf iemand aansprakelijk stellen? Het in gebreke stellen en de vervolgstappen zijn een juridisch ingewikkelde materie en wij helpen u hiermee.

 
 
 
 
 
 

(Economisch) strafrecht

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met de strafrechter omdat u bijvoorbeeld als leidinggevende verantwoordelijk wordt gehouden voor het handelen van uw werknemers of uw bedrijf als zodanig. Op zo’n moment wilt u iemand die naast u staat en weet waar hij over praat. Wij kunnen u op dat moment bijstaan.

 
 
 
 

Personen- en familierecht

Op het moment dat uw relatie stukloopt heeft u heel andere dingen aan uw hoofd dan de continuïteit van uw onderneming. Toch kan dit als gevolg van bijvoorbeeld een echtscheiding wel heel snel actueel worden. Wij kijken graag met u of dit bijvoorbeeld door het opstellen van huwelijkse voorwaarden is te voorkomen.

 
 
 

Kosten
Ons uurtarief, samen met de tijd die we voor u werken, bepaalt eenvoudig de hoogte van de nota die u van ons krijgt. Ons uurtarief is concurrerend. Het basistarief is €195,00 per uur, exclusief BTW hierover. Bij spoedwerkzaamheden is er een opslag van €25,00 per uur. Indien u een abonnement bij ons afsluit, betaalt u € 165,00 per uur. Ook kunt een vaste prijs afspreken voor bepaalde werkzaamheden. Daarnaast is het mogelijk het uiteindelijk te betalen uurtarief te laten afhangen van het behaalde resultaat: bij een minder positief resultaat betaalt u een lager tarief dan bij een voor u positief resultaat. Dat is maatwerk en wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Voor incasso’s hanteren wij een incassotarief.

 
Ondernemersabonnement
Speciaal voor ondernemers hebben wij een abonnement ontwikkeld. Het voordeel van een abonnement in het kort:

  • Bij het afsluiten van het abonnement kunt u een juridische scan laten uitvoeren van al uw juridische documenten.
  • Onbeperkt en direct telefonisch advies.
  • Bij incasso’s is de eerste aanmaningsbrief is kosteloos. Niet zelden is dit het enige dat we hoeven te doen.
  • U kunt onbeperkt uw juridische documenten door ons laten screenen.
  • Korting op het uurtarief: u betaalt namelijk € 165,00 in plaats van €195,00.
  • Gratis inloggen op het afgeschermde gedeelte van onze website. U vindt daar een groot aantal (up to date) modellen zoals een model arbeidsovereenkomst en een brief voor het aanzeggen van ontslag op staande voet. De modellen zijn voorzien van een beknopte handleiding en/of een checklist.
  • Uitnodigingen voor onze halfjaarlijkse lezingen waarbij een actueel en voor u interessant onderwerp wordt besproken.

 
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: 077 – 310 1159